Disclaimer & Privacy Policy

Disclaimer

Wij als Keen Design vinden het belangrijk dat de inhoud van deze site klopt en betrouwbaar is. Toch is het erg lastig om te garanderen dat de inhoud altijd foutloos is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door jou worden gebruikt. Je mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten zijn voorbehouden. Neem contact met ons op als je de informatie graag wilt overnemen. Het Nederlandse recht is van toepassing.

Keen Design behoudt zich het recht voor om op elk moment (delen van) de site aan te passen.

 

Privacy

Als Keen Design vinden we je privacy belangrijk. Je kunt erop rekenen dat je contactgegevens veilig zijn bij ons. Dit willen we graag uitleggen in deze privacyverklaring. Het gaat hierbij om de gegevens met betrekking tot onze website en onze nieuwsbrieven.

Op onze website staan links naar pagina’s van derde partijen. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op de sites waarnaar wordt verwezen.

Er zijn verschillende momenten waarop wij gegevens over je verzamelen. Het gaat hierbij om de volgende situaties:

  • Je bezoekt een van onze websites
  • Je schrijft je in voor een van onze nieuwsbrieven
  • Je gebruikt het contactformulier op een van de websites
  • Je schrijft je in als deelnemer van een door ons georganiseerd evenement.
  • Je vult je gegevens in bij één van de andere formulieren op de websites

 

Bezoek websites

Bij bezoek aan de websites worden IP-adres en indien mogelijk een bedrijfsnaam geregistreerd. Dit doen we omdat we willen zien wie er interesse heeft in onze diensten en we hopen onze website hiermee te kunnen optimaliseren. We gebruiken hiervoor een online analysetool van een externe partij.

Nieuwsbrieven

Wanneer je je inschrijft voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven, wordt je naam en
e-mailadres geregistreerd zodat we je deze kunnen sturen. Je naam wordt bewaard totdat je je afmeldt. We gebruiken voor de verwerking van de nieuwsbrieven een campagnetool van een online dienstaanbieder. Daarin worden bovengenoemde gegevens bewaard.

(Contact)formulier

Wanneer je contact met ons opneemt via het contactformulier of je gegevens achterlaat bij één van de andere formulieren op de websites, wordt dit als e-mail naar ons toegestuurd. Ook worden deze gegevens in een online systeem van een externe partij opgeslagen zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. 

Deelnemers van evenementen

Bij inschrijving voor een evenement bewaren wij je gegevens om met je te kunnen communiceren over het evenement. 

Beveiliging persoonsgegevens

Wij doen er zoveel mogelijk aan om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens en maken gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens. Zo hebben alleen de noodzakelijke personen toegang tot je gegevens en is de toegang tot je persoonsgegevens afgeschermd.

Cookies en trackers

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Jouw rechten

Opgeslagen gegevens over jou zijn van jou. Je mag ons dan ook vragen om inzage hierin of ons verzoeken om deze gegevens te verwijderen, aan te passen, aan te vullen of te verplaatsen. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen. Dit kan door middel van een bericht naar je contactpersoon, via het contactformulier op de website, via een e-mail naar contact@keendesign.nl of door te bellen naar +31 30 214 80 24.