LCP LCP LCP
 
Level up your Service

/discovery

Wat we bedoelen

Ontdek wat je écht nodig hebt

Je aanbestedingstraject is achter de rug. Na een lange selectieprocedure heb je een IT-leverancier gevonden voor je digitale dienst. En dán volgt vaak pas de analysefase van de leverancier. Dán komt de ‘Hoe’ pas om de hoek kijken. Hoe zit de dienst of het product in elkaar? Hoe zijn jullie tot dit concept gekomen?

Onhandig voor de IT-leverancier. Onhandig voor jou en je organisatie. En mogelijk ook vervelend voor de burger die je zo goed mogelijk probeert te ondersteunen. Daarom draaien wij het liever om. Uit onze ervaring blijkt namelijk dat je beter al veel eerder na kunt denken over de mogelijkheden en uitdagingen. 

Wij helpen je om vóór de aanbestedingsfase al heel precies duidelijk te krijgen wat je wil, en duidelijk te maken wat je van potentiële leveranciers verwacht. Zo kunnen zij ook veel gerichter nadenken over een oplossing. Met een beter eindproduct als resultaat. 

Het vereist een andere manier van werken en denken. Maar we hoeven het wiel niet zelf uit te vinden. Binnen de agile werkwijze is hier zelfs al een methode voor ontwikkeld: de Discovery-fase. Wij begeleiden je tijdens dit proces op maat, stap voor stap, zodat je het meest uit je aanbesteding haalt.

Lees meer over onze aanpak in onze brochure, die je hieronder kunt downloaden.

Keen_Design_108
Tailored-2

Bekijk een voorbeeldproject

Goedopweg is een samenwerking tussen de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Lees meer
goedopweg-logo-1024x261

Onze aanpak

consultancy-icon-light-grey
Customer Journey mapping

Om goede digitale producten te kunnen ontwerpen, is het belangrijk om de wensen van de gebruikers in kaart te brengen.

UX concept white
UX Concept

De eisen en wensen van jou en je team, plus de input van gebruikers, resulteren in een user experience concept met heldere oplossingsrichting. Dit concept wordt getest bij gebruikers.

UX Architecture white
UX Structuur

Op basis van het concept ontwikkelen we samen een informatiearchitectuur met sitemap en het ontwerp van een navigatiestructuur.

refinement-icon-black-1
Technische architectuur

Inzicht in de technische architectuur helpt IT-leveranciers om in te schatten welk werk er nog gedaan moet worden.

user-research-icon-white
Requirements Review

De Design Architect en de IT Architect scherpen de eerder opgestelde eisen en wensen samen aan op basis van de inzichtelijk geworden oplossingsrichting.

Lees meer in onze uitgebreide brochure

Laat je gegevens achter en ontvang meteen de brochure in je mailbox.

Heb je nog vragen?

Neem dan nu vrijblijvend contact met onze consultant Julie.

Bespreek met Julie hoe dit programma aansluit bij jou en jouw organisatie.

Je kunt ook meteen een afspraak met Julie inplannen via de kalender hieroner.

Headshot of Julie Pontier Sales New Business
Julie Pontier

Sales New Business

+31 (0) 6 50 20 79 06

julie.pontier@keen.design

Plan een online meeting in voor meer informatie

Meer mogelijkheden
Keen_Design_055

Expert lokale overheid

Steeds meer taken komen bij lokale overheden te liggen. Wij helpen je graag bij het opbouwen of verbeteren van je (digitale) dienstverlening. Samen zorgen we ervoor dat jouw gemeente, provincie of waterschap inclusief en toegankelijk is.